Är du intresserad av en valp från oss, så fyll gärna i vår intresseanmälan.

 

Valpplaner 2019

Chilille's Charming Anna har fått sin valp.

Anna föder naturligChilille's Charming Anna

En fantastik trevlig tik med bra nos och svans, underbart temprament.

Anna är från vår första kull efter Gullan och Elliot.

Anna är mamma till Alice och Lillan.

Vi ser med spänning fram emot denna kull. Anna är mycket följsam hon älskar att vara med husse på golfbanan.

Lilla Anna

5 dagar.

Bosse

Bosse är en underbart trevlig hane, pigg och energisk, precis som en boston ska vara.

Hänger med på det mesta som matte hittar på. 

Bosse är okomplicerad, han är enkel att ha med sig bland hundar och folk, gör inte så mycket väsen av sig. Han har en stark självkänsla och är trygg i sig själv. Nyfiken och redo för lek, bus och nyheter. Inte översocial med nya människor, men är gärna där han i alla fall ser matte, sitter gärna och väntar utanför duschen och sover gärna under täcket! Sjävklart glad när alla i familjen kommer hem.
Härlig, alert personlighet!

Vår tik Qiwi (Top Boston's Queen Of Chilille's SE22319/2017) är parad med James (Kitagårdens Cool As James Bond SE38071/2017). ultraljud kommer att tas v.26

Qiwi är en glad och sprallig tik som älskar att vara nära. Hennes stora passion i livet är människor, stora som små, och målet är att charma varenda en. Qiwi är balanserad, både kroppsligt och mentalt, och hennes eftertänksamhet och förmåga att läsa av omgivningen gör henne till en relativt okomplicerad hund som har lätt för att anpassa sig.

James är en aktiv hund med stor portion humor. Han är positiv och samarbetsvillig när det gäller allt från lydnadsträning till långa sovmorgnar. Förmågan att bryta mitt i en aktivitet är en fantastisk egenskap hos denne integritetsstarka individ, lite som att ha en ”av- och påknapp” vilket gör att han är lätt att ha med i alla sammanhang. James är en trygg hund som gillar nya personer samtidigt som han trivs allra bäst med sin egen flock (familjen).

Exteriört beskrivs James som en välbalanserad, maskulin hane. Välformat huvud med bra nosparti och välansatta öron. Lång hals, bra och stark rygglinje, bra bröstdjup. Välvinklad fram och bak, utmärkt svans. Flera domare kommenterar hans driv och härliga temperament i ringen.

Med genomfört BPH bekräftades vår uppfattning om att James är en trygg, lekfull, nyfiken och positiv hund.

 

Vi planerar att para vår underbara Awa i år, det blir hennes sista kull, vi återkommer om vilken hane det blir..

Awa(SE58482/2013 Chilille's Charming Awa) är från Gullans första kull. en tik med underbart utryck, mycket egen vilja men ändå så följsam.

Det kommer mer valpplaner för 2019

Blandade valpbilder

Vi planerar att para våra tikar, Cupidos Cola Chilille "Gullan"och Chilille´s Charming Awa "Awa" under 2015. Mer information om tilltänkta hanar kommer senare

Designed By Molly Drozd © 2012-2013